Sale

Pat 0737

0737conform5

New product

207 x 103 x 60 cm

More details

1 399 Lei

999 Lei

...
 
Informații

Pat 0737   

Patutul în forma de masina, recomandat copiilor cu varste între 3 si 14 ani, este un obiect de mobilier modern si creativ, al carui design si forma atractiva face ca cei mici sa renunte usor la patutul de bebelus.   

Patul pentru copii maşină este realizat din componente de calitate, certificate în conformitate cu cerințele UE, astfel încât să asigure un maxim de siguranță şi confort pentru copii. Cadrul potrivit de inalt asigură accesul uşor, iar marginile ridicare oferă, micului pilot, un plus de siguranţa in timpul somnului. Stimulează imaginaţia micuţului tău si oferă-i un pat deosebit de care să se bucure in fiecare zi.

Detalii tehnice

Construit din MDF si materiale cetificate în conformitate cu cerințele UE. Patul conţine suport pentru saltea. Montaj rapid și ușor. Montajul se realizează in 15 minute pe baza schiţei de montaj inclusă in colet.   

Principale caracteristici ale patutului în forma de masina:  

Design special ce schimba întreg aspectul în camera copiilor   Produs de înalta calitate, rezistent si compact   Ofera un adevarat sentiment competitional   In timpul somnului va oferi linistea maxima, iar ziua, micutul sofer va descoperi aventurile drumurilor Siguranta este pe primul loc în privinta mobilierului din camera copiilor:   Inaltimea moderata a cadrului ofera acces facil   Protectia marginilor mai ridicate ofera siguranta în timpul somnului   Colturile si marginile sunt rotunjite pentru evitarea oricaror accidentari   Tehnica speciala de vopsire, cu materiale pe baza de apa, asigura si o culoare uniforma si design atractiv, dar ofera maxima siguranta   Este imposibila orice accidentare.   Intretinere si curatire usoara.

Dimensiuni pat: 

Lungime: 207 cm, lăţime: 103 cm, înălţime căpătâi: 60 cm, (pretul nu inlcude saltea 90 x 190 cm)

Scrieţi o recenzie

Pat 0737

207 x 103 x 60 cm

Scrieţi o recenzie

 
Comments(0)

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

30 alte produse din aceeași categorie:

Cod QR

Închide

Recent vizualizate

Închide