Set canapea HAVANA

Descriere

Pretul contine:

1 - Canapea fixa 5 locuri 310 x 137 x 65 cm
2 - Fotoliu rotativ 80 x 83 x 65 cm
3 - Taburet 93 x 82 x 37 cm

Se pot comanda alte dimensiuni si culori...

Creată pentru a da formă exuberanței și nonconformismului, canapeaua 0349 te cucerește din prima clipă, lăsându-te în același timp să o descoperi, să îi apreciezi calitățile. 

Liniile moderne, materialele revoluționare și amplitudinea acestor canapele alături de designul său ingenios - rezultatul colaborării cu un designer italian, toate acestea contribuie la unicitatea canapelei, un produs care nu încetează să te surprindă cu confortul său. 

Canapeaua 0349 este disponibilă într-o varietate de materiale (stofe, piele naturală și piele ecologică) și culori, recomandarea producătorului fiind stofele din colecția Infinity, stofe revoluționare, considerate materiale tehnice, ceea ce se traduce într-o rezistență foarte bună la pete (lichide, grăsime, etc.). http://www.infinitytreatment.com/home.asp

Structura sa este din lemn masiv de fag, plăci din așchii și fibre de lemn, șezutul din poliuretan de densitate medie, protejat de un strat de vatelină, iar pernele de spătar din poliuretan extraflexibil. Pentru un confort deosebit, la spătarul canapelei se pot atașa una sau mai multe tetiere mobile.
 
Canapelele 0349 sunt disponibile în variante de doua, trei, patru sau cinci locuri.
Puteți opta pentru variantele fără șezlong, sau cele cu unul sau două șezlonguri. 

Detalii ale produsului
20 produse din aceeasi categorie:

Contact

Meniu

Cod QR

Inchide

Distribuie