Saltea ALMINA

160 x 200 x 27 cm

1 097 Lei
Descriere

Salteaua Almina este realizata din spuma cu decupaj in relief care are un efect de masaj pasiv in timpul somnului. Este o saltea in intregime ortopedica cu finisaj tip Flaret antiflacara.
Ambele suprafete au fibra cu imbinare termica tratata hipoalergic, antibacterian, ignifug.

Saltelele Bellona nu contin substante nocive care dauneaza mediului inconjurator sau sanatatii umane. Saltelele Bellona au trecut testul ecologic si conform "Eco-Tex Standard 100" sunt potrivite pentru o viata sanatoasa.

Salteaua Almina 

Salteaua dispune de o husă nedetaşabilă pe una din parţi. Inaltimea saltelei este de 26(±2 cm) Salteaua Almina este rezultatul unor cercetări de lungă durată în domeniul sănătăţii şi poziţiei corecte a corpului pe timpul somnului pentru a beneficia de un somn liniştit. Lansarea în fabricaţie a saltelei Almina a adus producătorului de saltele Bellona titlul de expert saltele şi recunoaşterea internaţională. Inălţimea totală a saltelei este de 27 de cm fapt ce oferă un confort de invidiat.

Saltelele Almina beneficiază de o condensare puternică a tehnologiilor de ultimă ora ce aduc numeroase avantaje precum:

1 - Este o saltea ful ortopedică din cele mai exigente puncte de vedere.
2 - Toate proprietăţile saltelei sunt concentrate pe o singură fată, nu necesită intoarcere şi oferă maxim confort plus proprietăţi ortopedice sporite.
3 - Sistem Flaret AntiFlame, suprafaţa saltelei nu arde, nu favorizează şi nu intreţine arderea.
4 - Sistemul revoluţionar de suspensie SL Spring System repartizează greutatea corpului pe intreaga suprafaţa a saltelei în mod egal.
5 - Ambele feţe ale saltelei sunt tratate cu cele mai avansate sisteme hypo-allergenic, anti-bacterial, anti-flacăra şi fibre pentru menţinerea unui confort termic de invidiat.
6 - Topperul saltelei este produs cu tehnologie profile cut foam (profile din spuma decupată) fapt ce accentuează starea de odihnă contribuind cu efectul de masaj pasiv pe timpul somnului.
7 - Matlasarea concentrată pe suprafaţa de sus este concepută pentru a ridica nivelul de confort către nivele maxime. 8 - Almina este o saltea ce nu necesită intreţinere deoarece nu este necesară intoarcerea la anumite perioade de timp.

Detalii ale produsului
Saltea ALMINA 160 x 200 cm
Tag-uri
1 alt produs in aceeasi categorie:

Contact

Meniu

Cod QR

Inchide

Distribuie