Saltea NoStress

160 x 200 x 27 cm

Descriere

Saltea NoStress 160 x 200 x 27 cm

Cercetarile stiintifice sugereaza ca procesul de imbatranire se accelereaza la persoanele expuse la stres. Prin urmare, trebuie sa ne consolidam mecanismul de aparare impotriva stresului inainte de a fi prea tarziu. Una dintre cele mai eficiente modalitati este alegerea unei saltele bune pentru relaxare si somn odihnitor.

Salteaua NoStress este cea mai eficienta modalitate de aparare a organsmului impotriva stresului si implicit a imbatranirii accelerate este de a alege salteaua potrivita, ce poate oferi corpului nostru relaxare si odihna intr-o pozitie sanatoasa pentru coloana vertebrala.

Tehnologia de terapie relaxanta folosita la fabricarea saltelei NoStress consta in fabricarea unui material special, tesuta cu fire de metal. Acest strat de tesatura speciala inglobata in straturile superioare ale saltelei actioneaza ca o bariera energetica, descarca eventualele acumulari de energie din organism si nu permit trecerea curentilor paraziti catre corpul ce beneficiaza in acest fel de o stare de odihna profunda

Salteaua NoStress beneficiaza de un sistem complet de arcuri de tip SL ce contine de doua ori mai multe arcuri decat orice alta saltea ortopedica. Patul de arcuri de tip SL este format dintr-o retea de arcuri ce sunt conectate intre ele fara intrerupere, practic patul de arcuri opune o rezistenta unitara si nu se deformeaza.

Salteaua NoStress are o tesatura speciala de tip hidrofuga avand ca scop respingerea lichidelor de pe suprafata intermediara.

Detalii ale produsului
Saltea NoStress 160*200
Recent văzute

Contact

Meniu

Cod QR

Inchide

Distribuie