Saltea Ecostar Atena Pocket

160 x 200 x 19 cm

840 Lei
Descriere

Saltea Ecostar Atena Pocket 160 x 200 x 19 cm

Salteaua ortopedica Ecostar Pocket inseamna imbinarea dintre tehnologie germana si elvetiana, dispune de 7 zone de confort, are dimensiunile 160x200 cm si o inaltime de 19 cm. Materialele folosite sunt foarte rezistente, astfel ca salteaua este calitativa si performanta din punct de vedere al confortului.

Suprafata de dormit are o fermitate medie, iar confortul flexibil pe durata somnului este sustinut de arcurile Bonnel Premium, produse pe utilajele elvetiene Spuhl, cu sarma de 2.2 mm grosime.

Gama Ecostar contine saltele cu husa lavabila, antialergica si ignifuga, prevazuta cu fermoar pe cele 4 laturi.

Salteaua Ecostar Pocket se livreaza rulata si presata, pentru un transport facil si o manipulare usoara. Fiecare saltea are o folie dubla de protectie, una pentru vidare si una pentru transportul in siguranta, fara a murdari husa saltelei.

Instructiuni de utilizare:

Salteaua se scoate din ambalaj si se aseaza pe o suprafata orizontala plana si dreapta. Pentru o buna utilizare in timp, intoarceti salteaua in directia cap-picioare o data pe saptamana.

Husa saltelei se poate spala in masina de spalat la temperatura maxima de 30 grade Celsius, cu fermoarul inchis. In cazul in care salteaua se pateaza, folositi detergent corespunzator.

Specificatii tehnice:

- Poliuretan densitate 28 grosime sus/jos 3 cm si traverse laterale 5 cm
- Miez Pocket 12 cm
- Husa detasabila/Lavabila la 30 grade
- Material matlasat 330 gr/mp
- Fermitate saltea: medie
- Inaltime saltea 19 cm

Detalii ale produsului
Recent văzute
20 produse din aceeasi categorie:

Contact

Meniu

Cod QR

Inchide

Distribuie