Nou

Saltea Ecostar Atena arc

New product

160 x 200 x 19 cm

More details

730 Lei

 
Informații

Salteaua ortopedica Ecostar inseamna imbinarea dintre tehnologie germana si elvetiana. Materialele folosite sunt foarte rezistente, astfel ca salteaua este calitativa si performanta din punct de vedere al confortului.

Suprafata de dormit este ferma datorita arcurilor Bonnel Premium, produse pe utilajele elvetiene Spuhl, cu sarma de 2.2 mm grosime.

Gama Ecostar contine saltele cu husa lavabila la 30 grade Celsius, prevazuta cu fermoar pe cele 4 laturi. Materialele incorporate in husa sunt in conformitate cu Standardul Ecotex 100, iar lipirea este ecologica, prin latex pe baza de apa.

Fiecare saltea are o folie dubla de protectie, una pentru vidare si una pentru transportul in siguranta, fara a murdari husa saltelei.

Salteaua ortopedica Ecostar prezinta duritate mare, asigura aerisire eficienta si este caracterizata de elasticitate ridicata si durabilitate in timp. Aceasta se livreaza rulata si presata, pentru un transport facil si o manipulare usoara.

Instructiuni de utilizare:

Salteaua se scoate din ambalaj si se aseaza pe o suprafata orizontala plana si dreapta. Pentru o buna utilizare in timp, intoarceti salteaua in directia cap-picioare o data pe saptamana.

Husa saltelei se poate spala in masina de spalat la temperatura maxima de 30 grade Celsius, cu fermoarul inchis. In cazul in care salteaua se pateaza, folositi detergent corespunzator.

Detalii tehnice:

- Poliuretan densitate 28, grosime sus/jos 3 cm si traverse laterale 5 cm
- Miez arc 13 cm
- Husa detasabila/Lavabila la 30 grade
- Material matlasat 330 gr/mp
- Fermitate saltea: medie / ridicata
- Inaltime saltea 19 cm

30 produse din aceeași categorie:

Cod QR

Închide

Recent vizualizate