Saltea Body Rest

160 x 200 x 21 cm

Descriere

Saltea Body Rest 160 x 200 x 21 cm

• Fabricată în Italia
• Partea centrală (miez) de 17 cm din spumă foarte elastică
• Strat suplimentar de spumă moale pentru un plus de confort
• ThermoSense - material textil ce menține echilibrul termic al corpului
• Material textil cu tratament antialergenic și antiacarian

Body Rest este o saltea cu fermitate medie.
Partea centrală (miezul) este realizată din 100% spumă foarte elastică.
Această spumă este rezistentă la presiune, nu se deformează și asigură o durabilitate mare pe termen lung. Corpul primește un suport stabil în punctele principale de contact cu salteaua - umeri, talie și picioare, ceea ce asigură o poziție corectă a coloanei vertebrale în timpul somnului.

Materialul textil ThermoSense este antialergic și un bun regulator al temperaturii, asta însemnând că oferă căldură în timpul iernii și menține senzația de răcoare în timpul verii. Acesta absoarbe umezeala și menține temperatura corpului stabilă. Fibrele din materialul textil formează mici cavități de aer, care asigură un flux constant de aer și lasă pielea să respire. Există un strat suplimentar de spumă moale în materialul textil, care ajută organismul să se relaxeze complet.

Salteaua are două fețe ceea ce înseamnă că se pot roti atât pe plan vertical cât și orizontal, acest procedeu oferindu-le o viață mai lungă. Saltelele cu două fețe trebuie așezate pe un cadru de saltea cu lamele (somieră). Aceasta permite fluxul constant al aerului și împiedică reținerea prafului și a umidității.

Dimensiuni: 160 x 200 x 21 cm

Detalii ale produsului
Produse conexe
Recent văzute
20 produse din aceeasi categorie:

Contact

Meniu

Cod QR

Inchide

Distribuie