Scaun de birou B067

New product

575 Lei

...
 
Detalii produs

Scaun de birou ergonomic B067

1. Mecanism Syncron cu antisoc.
Mecanismul de inclinare sincronizat ofera posibilitatea de a regla si fixa unghiul spatarului fata de sezut in 3 pozitii distincte. Acesta ofera libertate de miscare, ajustabilitate si o postura ergonomica corecta. Alte functii: reglarea inaltimii sezutului, blocarea sezutului in multiple pozitii si a tensiunii de oscilatie.

2. Poliuretan injectat (sezut).
Perna sezutului este din poliuretan injectat si rezistenta in timp (grosime: 70 mm). Poliuretanul injectat ofera confort pe termen lung si o mai mare rezistenta la compactare decat spuma poliuretanica obisnuita.

3. Spatar mesh.
Spatarul scaunului este tapitat cu un ”mesh” elastic de calitate, rezistent in timp. Acesta se muleaza si se adapteaza automat pe spatele fiecarui utilizator asigurand aerisirea necesara corpului in timpul utilizarii.

4. Suport lombar reglabil.
Scaunul dispune de suport lombar reglabil vertical. Acesta se poate regla de catre utilizator fara a fi nevoit sa se ridice de pe scaun. (cursa reglare verticala: 60 mm).

5. Brate reglabile vertical.
Topul din poliuretan moale al bratelor asigura confort si sunt placute la atingere. (cursa reglare verticala: 90 mm). Reglarea verticala a bratelor este posibila dupa apasarea butonului amplasat ergonomic la baza topului. (a.)

6. Alte dotari.
Baza stea piramidala cu 5 brate din polipropilena, diametrul: 660 mm. Role gumate, dia. 60 mm. (reduc rezistenta la rulare si nu zgarie podeaua).

7. Finisaje:
Tapiterie sezut: material textil
Tapiterie spatar: mesh megru

8. Dimensiuni.
Inaltime scaun: 100 - 109 cm.
Inaltime sezut: 44 - 53 cm.
Adancime sezut: 50 cm.
Latime sezut: 47 cm.
Inaltime spatar: 60 cm (de la sezut)
Latime scaun (cu brate): 63.5 cm.
Latime spatar: 47 cm.
Baza: 66 cm (dia.).
Cursa verticala brate: 90 mm.
Cursa suport lombar: 60 mm.
Grosime burete injectat (sezut): 70 mm.

Greutate maxima suportata: 110 kg

30 produse din aceeași categorie:

Cod QR

Închide

Recent vizualizate