Termeni si conditii

1. Confidentialitatea datelor
S.C. KIRALY S.R.L. respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor.
S.C. KIRALY S.R.L. se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai.

S.C. KIRALY S.R.L. nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail sau datele dumneavoastra de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Nota de informare:

2. Dreptul de autor
Intregul continut al site-ului www.mobilakiraly.ro, constand in imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date este proprietatea S.C. KIRALY S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al S.C. KIRALY S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

3. Info site
S.C. KIRALY S.R.L. garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul www.mobilakiraly.ro.

S.C. KIRALY S.R.L. nu confera utilizatorilor drepturi pentru a descarca, de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C. KIRALY S.R.L. fara acordul prealabil scris al acesteia.

4. Frauda
ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.mobilakiraly.ro, SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.mobilakiraly.ro VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.mobilakiraly.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

5. Produse si servicii
Produsele oferite in site-ul nostru sunt livrate in colete bine ambalate, montarea produselor revine in totalitate clientului. Produsele sunt oferite in limita stocului disponibil.
Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc.

S.C. KIRALY S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate.

Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, aspect, etc.).

S.C. KIRALY S.R.L. isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila.

Toate produsele sunt insotite de certificatul conformitate si garantie.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de S.C. KIRALY S.R.L. oricarui client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de S.C. KIRALY S.R.L. de la acest client.

6. Preturi
Preturile prezentate pe site-ul www.mobilakiraly.ro includ TVA (in cuantumul procentual stabilit prin legislatia in vigoare aplicabila), insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru.

7. Livrare
Livrarea se efectuează cu mijloace auto proprii, respectandu-se regulile afisate in magazine.

Taxa de livrare nu este inclusa in pretul produselor, aceasta va fi suportata de client.

Pentru comenzile care depasesc valoarea de 500 Lei (inclusiv TVA), se asigura TRANSPORT GRATUIT pana in fata imobilului specificat de client, numai in urmatoarele localitati si in urma unei programari: Crasna (Judetul SALAJ), Simleu-Silvaniei (Judetul SALAJ), Huedin (Judetul Cluj), Zalau (Judetul SALAJ).

S.C. KIRALY S.R.L. isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

S.C. KIRALY S.R.L pentru produse sau servicii, se va solicita clientului plata unui tarif de livrare ce trebuie platit in plus fata de pretul produsului.

S.C. KIRALY S.R.L. nu poate fi tinuta responsabila pentru intarzieri sau anulari de livrari ale produselor comandate, daca acestea sunt cauzate de motive independente de vointa S.C. KIRALY S.R.L., care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform prevederilor legislatiei romanesti aplicabile si in vigoare in momentul confirmarii comenzii. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, produsul / produsele care fac obiectul acestei livrari vor putea fi inmanate clientului numai dupa reconfirmarea comenzii catre un asistent de vanzari si dupa achitarea eventualelor costuri suplimentare generate de aceasta situatie.

8. Plata
Plata cu numerar se face in lei, integral, inainte de livrare sau la ridicarea mobilei.

Plata se poate realiza prin transfer bancar sau prin depunere de numerar in contul firmei; dovada platii trebuie trimisa catre S.C. KIRALY S.R.L. la adresa de e-mail mobila@mobilakiraly.ro
Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul S.C. KIRALY S.R.L..

Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.

9. Garantia produselor
Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia de 12 luni cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, care asigura direct sau prin reprezentantii sai service pentru produsul respectiv.

10. Comentariile utilizatorilor
Utilizatorii care viziteaza site-ul www.mobilakiraly.ro pot face comentarii la adresa acestuia si a produselor pe care la ofera, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila.

S.C. KIRALY S.R.L. isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

S.C. KIRALY S.R.L. nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata sa plateasca vreun un fel de despagubiri pentru orice forma de dauna produsa prin astfel de comentarii sau comunicari. In cazul trimiterii unor materiale/documente, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii S.C. KIRALY S.R.L. si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui oriunde in lume, prin orice mijloc.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.

S.C. KIRALY S.R.L. nu isi asuma nici o responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea continutului acestor comentarii de catre utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site.

11. Linkuri catre alte site-uri, server, browser
Site-ul www.mobilakiraly.ro este gazduit de serverele unei terte persoane, fie aceasta fizica sau juridica, dreptul de utilizare a spatiului pe server si de folosire a serviciilor conexe fiind dobandit conform legii.

Societatea S.C. KIRALY S.R.L. nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site, indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari.

S.C. KIRALY S.R.L. nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.mobilakiraly.ro.

S.C. KIRALY S.R.L. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul www.mobilakiraly.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

S.C. KIRALY S.R.L. isi asuma responsabilitatea fata de clientii sai de a depune toate diligentele pentru a limita sau intrerupe accesul catre site-uri care, prin natura informatiilor publicate, contravin legilor romane, insa nu poate fi tinuta raspunzatoare pentru incalcarile legii de catre aceste site-uri.

12. Dreptul de returnare a produselor
Clientul are dreptul de a notifica in scris S.C. KIRALY S.R.L. ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti. Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de la sediile noastre sau a celor livrate direct de personalul nostru catre client sau pentru care a fost facuta proba ori instalarea.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa mobila@mobilakiraly.ro

13. Dispozitii finale
Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.mobilakiraly.ro sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata de pe raza jud.SALAJ.

Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii. Acordul poate fi exprimat atat expres, prin comunicarea fara echivoc a acestuia, in orice mod, catre reprezentantii S.C. KIRALY S.R.L., cat si tacit, prin achizitionarea unui produs / unor produse.

S.C. KIRALY S.R.L. isi rezerva dreptul de a efectua oricand schimbari cu privire la continutul site-ului www.mobilakiraly.ro, politica, conditiile si termenii de utilizare, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Utilizatorul www.mobilakiraly.ro are obligatia de a verifica in mod regulat termenii si conditiile de utilizare, iar in situatia in care nu este de acord cu modificarile aduse acestora de catre S.C. KIRALY S.R.L., va inceta utilizarea site-ului. In cazul in care utilizatorul continua sa foloseasca acest site, se considera ca modificarile efectuate au fost acceptate tacit de catre acesta.